Nu söker vi duktiga kantpressare för kunds räkning.

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet från att arbeta som kantpressare. Du får gärna ha kunskap ifrån något eller några styrsystem och även goda kunskaper i ritningsläsning.

Som person är du nyfiken, självgående, ordningsam och positiv. Du är trygg och anpassar dig snabbt till olika arbetsuppgifter, arbetsmiljöer och arbetskamrater. Du är representativ, har en god känsla för service och framför allt besitter du viljan att göra ett bra jobb.

Arbetet startar med en visstidsanställning på OnePartnerGroup under 6 månader. Möjlighet till tillsvidareanställning finns för rätt person.

För mer information om tjänsten vänligen kontakta konsultchef, se nedan.