Vill du arbeta på ett företag där du får chansen till ett omväxlande och utmanande arbete där du bidrar till utvecklingen av Elkraft Sveriges tekniska avdelning. Elkraft har en obyråkratisk och prestigelös organisation som skapar en familjär och trivsam stämning. Medarbetarna är självgående och kommersiellt drivna samt uppmuntras att ta egna initiativ. Är det dig vi söker? Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Dina arbetsuppgifter
Som Teknisk Säljare är din primära uppgift att presentera och marknadsföra Elkrafts tekniska tjänster hos Elkraft Sveriges befintliga samt nya kunder. Du har ansvar för att bl.a.
– Etablera länk mellan Teknisk Avdelning och Elkrafts kunder.
– Levererar och presentera tekniska rapporter till kund.
– Ansvara för merförsäljning av tekniska tjänster.
– Hitta modeller för att skapa kontinuitet i de energikartläggningar (EKL) som Elkraft utför.
– Vidareutveckla incitamentsavtalen (EPC).

Övrigt:
Start: Omgående eller enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid
Lön: Marknadsmässig fast lön
Placering: Stockholm
Anställning: Dina första sex månader kommer du vara anställd hos oss på OnePartnerGroup AB för att sedan gå över i en anställning hos Elkraft Sverige.

Din profil
Vi söker dig som har:
– Relevant teknisk och/eller ekonomisk högskoleutbildning.
– Svenska och engelska i tal och skrift.
– God datorvana samt fördjupande kunskaper i Excel.

Vi söker dig som är självgående, social och driven. Som person är du initiativtagande samt har en god social förmåga. Du trivs bra med att göra affärer och triggas av att uppnå dina mål. I ditt arbete är du noggrann, strukturerad och kvalitetsmedveten.
Det är meriterande om har bra kunskap inom energiteknik med förståelse för de olika driftsystem som finns i fastigheter och industrilokaler, men detta är inget krav.

Om kunden
Elkraft Sverige AB är ett ledande energibolag på den nordiska marknaden. De arbetar med att sänka företagens elkostnader genom rådgivning, leverans och optimering av hela deras energiförbrukning.

Elkraft ingår i den norska Elkraft-koncernen. De startade verksamheten i Norge år 1992. Etableringen var en konsekvens av en avreglerad energimarknad och de nya affärsmöjligheter detta skapade. Koncernen har sedan dess haft en jämn och stabil tillväxt. Den svenska verksamheten startade 1999. Sedan 2005 är vi etablerade i Danmark och sedan 2011 även i Finland. Koncernens huvudkontor är placerat i Oslo. Elkraft är kundens representant på en komplicerad elmarknad med många aktörer, där de strävar efter att ge deras kunder en total service. De förvaltar kundens behov av elleveranser på ett kostnadseffektivt, professionellt och tryggt sätt. Att vara kund hos Elkraft ska vara enkelt, tryggt och personligt. På sikt ger de deras kunder både den lägsta energikostnaden och den enklaste administrationen.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 45 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se