Gillar du att ta eget ansvar? Är du en driven och serviceinriktad person, som gillar att arbeta utomhus?
Då kan det vara dig vi söker som tekniker!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer arbeta som tekniker inom drift och underhåll av nätet, stationer och ledningar.
I arbetsuppgifterna ingår det att jobba med service, felsökning och underhåll av bland annat jordkabelnät, friledningsnät, kraftanläggningar och nätstationer. Det här är jobbet för dig som tycker om att samarbeta i ett team och tycker om kundkontakt, men är också bra på att ta eget ansvar och kan utföra självständigt arbete.
Du kommer främst att arbeta utomhus och ha möjligheten att analysera och lösa olika tekniska problem ute i fält för att säkerhetsställa en trygg elleverans.
Arbetet är under dagtid, beredskap ingår i arbetet. Tjänsten startar i början av 2019.

Din profil
Som person tar du stort ansvar när det gäller säkerhet, kvalité och resultat. Vi tror att du är en person som är trygg, tar egna initiativ och har ett strukturerat arbetssätt.
Du trivs med ett omväxlande arbete och gillar att lösa tekniska problem!
Det krävs ingen erfarenhet inom branchen men vi ser gärna att du har en bakgrund inom bygg, anläggning eller el på gymnasienivå. Vi erbjuder ett ansvarfullt arbete med stora utvecklingsmöjligheter där du kan växa i din roll.
Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och B-körkort är ett krav.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se

Du kommer att bli anställd som konsult hos OnePartnerGroup och bli uthyrd till vår kund. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida. Vid frågor kontakta Marie, kontaktuppgifter finns nedan.