Junior Projektledare till SVP Worldwide

Nu söker vi en junior projektledare till storsatsande SVP Worldwide som flyttar stora delar av sin R&D till Jönköping. Vill du vara en del av ett innovativt bolag och arbeta med nästa generations sy- och broderimaskiner så är detta tjänsten för dig. Urval kommer att ske löpande så tveka inte med din ansökan.

Dina arbetsuppgifter
Som junior Projektledare på SVP Worldwide kommer du att leda multipla mindre projekt för att kunna växa in i rollen. Rollen kräver stor organisationsförmåga och ett bra kommunikativt arbetssätt gentemot olika stakeholders. Du kommer att ingå i ett team av flera duktiga och drivna projektledare, men likväl kräver rollen bra initiativförmåga och färdigheter i att arbeta och driva egna projekt.

Du kommer att arbeta med tvärfunktionella projekt inom en rad olika områden, inte bara R&D utan du kommer även att komma i kontakt med andra funktioner inom bolaget, både nationellt och internationellt. Som junior projektledare kommer du att verka i navet kring R&D, engineering, marknad och försäljning och produktion, de projekten du leder ska ha en tydlig produktionsbarhet. Denna roll rapporterar till PMO Director i USA, samt Site Manager i Jönköping.

Detta är en roll som låter dig växa in i en global och spännande organisation med innovativa produkter. Den låter dig utvecklas till något riktigt spännande!

Din profil
Vi söker dig som har ett tydligt driv och framåtanda och vill som vill ta saker i mål. Idag har du kanske en liknande roll, med några års erfarenhet inom projektledning, alternativt en roll inom produktutveckling, med NPI-inriktning. Du är bekväm att leda och trivs att vara i projektets mitt. Du är helt bekväm med att arbeta med excel professionellt. Har du dessutom arbetat med Google Sheets tidigare är det meriterande. Det ses även som meriterande om du har erfarenhet av en internationell organisation sedan tidigare.

Som person är du driven och målinriktad. Du är bra på att kommunicera både på svenska och engelska och du gillar att arbeta i en tvärfunktionell och tvärkulturell organisation på frammarsch.

Du har en teknisk eftergymnasial utbildning och några års erfarenhet av liknande arbete.

Låter detta som du? Tveka inte med ansökan!

I denna rekrytering samarbetar SVP Worldwide med OnePartnerGroup varpå all initial kontakt sker med dom.
För frågor och liknande ta en kontakt med ansvarig rekryteringskonsult, Marcus Rosenblom på 036-4409011 eller marcus.rosenblom@onepartnergroup.se
Ansök vi onepartnergroup.se
Varmt välkommen med din ansökan!