Nu söker vi dig som vill extrajobba på Outnorths lager i Växjö. De behöver förstärkning några dagar i veckan och arbetet innebär en behovsanställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet.
Är du driven och vill ha ett extrajobb vid sidan av en annan sysselsättning, läs då vidare!

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna innebär främst orderplock och packning samt emballering av olika produkter såsom kläder och sportutrustning. Arbetet är förlagt på vardagar och på dagtid, vilket gör att det är ett perfekt arbete att ha vid sidan om dina studier/deltidsjobb.

För dig med truckkort, kan arbetet även innebära truckkörning och att vara behjälplig vid inlastningen av produkter för at orderplocket ska fungera på bästa sätt. Vissa kan även få hjälpa till med att ta emot returer och eftersom arbetet är mångsidigt, krävs det att du är flexibel som person.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har en annan sysselsättning på minst 50%, tex studier eller ett annat deltidsjobb. Du måste även ha fyllt 18 år.
Som person ska du vara öppen och ha hög arbetsmoral samt vara effektiv i ditt sätt att arbeta. Vi ställer höga krav på att du är arbetsvillig, tar ansvar och är en utpräglad lagspelare som gillar att hjälpa dina kollegor. Du är van vid att arbeta fysiskt och har inget emot att ta i lite extra för att arbetet ska bli gjort med god kvalitet.

Truckkort B4 är mycket meriterande, men inte ett krav för tjänsten.

Ansökan
Sök redan idag då urvalet sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut!

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.
För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se