Järven Ecotech projekterar och färdigställer kompletta anläggningar för uppsamling och rening av dagvatten, processvatten och avloppsvatten, samt sedimenttömning av dammar.
Järven Ecotech är ett rikstäckande miljöteknikföretag som är i ett expansivt skede och rekryterar nu en Ekonomiansvarig till kontoret i Örnsköldsvik. 
För mer information om Järven Ecotech, vänligen besök www.jarvenecotech.se

Dina arbetsuppgifter

  I din roll som ekonomiansvarig kommer du att ansvara för, samt utföra följande arbetsuppgifter:

  • Hantering av leverantörsfakturor och kundfakturor
  • Löpande redovisning
  • Upprätta moms samt skattedeklaration
  • Förbereda inför bokslut
  • Ansvara för löneadministration
  • Övriga administrativa arbetsuppgifter

Du rapporterar direkt till VD som du kommer ha ett nära samarbete med och stötta i strategiska ekonomiska frågor.

Din profil

För att bli framgångsrik i rollen som ekonomiansvarig hos Järven Ecotech bör du trivas med att arbeta i ett dynamiskt företag med tydligt affärsfokus. Du får ett stort ansvar och goda möjligheter att vara med och forma den framtida verksamheten. Du behöver vara självgående, lösningsfokuserad, strukturerad och målinriktad. 
Du har relevant utbildning inom ekonomi och flerårig erfarenhet från ekonomiskt arbete. 
Du har god datorvana och tidigare erfarenhet från affärssystem.
Du uttrycker dig väl i svenska i både tal och skrift
Som person är du prestigelös och du fungerar väl i grupp och är bra på att samarbeta och bygga förtroendefulla långsiktiga relationer.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och värderingar.

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Arbetstid och lön

Dagtid

Övrig information

Urval sker löpande så välkommen med din ansök redan idag. Skicka ditt CV och personliga brev via onepartnergroup.se. Vid frågor om tjänsten kontakta OnePartnerGroup Örnsköldsvik, Rekryteringskonsult Patrik Olsson.

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se