Har du ett sinne för tekniska lösningar och affärer samt vill arbeta i ett stark team? Då har vi tjänsten för dig!

Vi söker nu en IT-konsult till vår kund i Västervik! Tjänsten innebär en anställning i OneParterGroups konsultverksamhet där du har anställningstrygghet i form av kollektivavtal samt regelbunden kontakt med din konsultchef.

Dina arbetsuppgifter
Rollen som IT-konsult ställer höga krav på social kompetens, teknisk kunskap och förmåga att jobba både individuellt och i grupp. Viktigt är även att vara öppen och kommunikativ med kunder och kollegor.

Arbetsuppgifterna är många och varierande; problemlösning, drift av IT-miljöer/servrar/klienter, nätverk och mycket, mycket mer. Du blir företagets ansikte utåt och ska knyta kundkontakter på ett professionellt och förtroendeingivande sätt!

Vi söker dig med initiativkraft, framåtanda och ansvarskänsla. Arbetet är omväxlande och sker oftast operativt ute på plats hos kunder och du kommer att ansvara för att utveckla kundernas IT-miljö parallellt i team och även i projektform tillsammans med säljare.

Du kommer att erbjudas ett ansvarsfullt, stimulerande och utvecklande arbete i ett företag där du själv är en nyckelperson och där du löpande erbjuds teknisk- och personlig kompetensutveckling. Här ingår alla delar som hjälper dig att lyckas bli en framgångsrik konsult.

Din profil
Vi söker dig som vill arbeta och utvecklas som server- och nätverkskonsult i en stimulerande och trevlig miljö. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av liknande arbete där du har drivit och ansvarat för kunders IT-miljö och drift. Du vet därför hur tekniken effektivt kan utnyttjas för att uppnå stabila och driftsäkra system för våra kunder. Du har flera års arbetserfarenhet och relevant utbildning inom nedanstående områden:

• Windows Server och klienter
• Virtualiseringsteknik – Hyper-V eller VMware
• Goda kunskaper i AD
• Brandväggar och VPN-lösningar
• Backuplösningar
• Managerade lösningar
• Hostade lösningar
• Office 365

Då du kommer att ta dig runt med bil är även B-körkort ett krav.

Vem är du?
Egenskaper som noggrannhet, lagkänsla och servicekänsla är viktiga då du kommer arbeta nära kundens egen IT-personal och deras användare. Social kompetens kommer att väga tungt då det är din kommunikation och förmåga att förmedla bra IT-lösningar till kunden som avgör din framgång.

Tjänstgöringsort: Västervik
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid vardagar

Sista ansökningsdag är den 6 januari men vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan redan idag via www.onepartnergroup.se. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sanna Olsson på telefonnummer 0480- 43 20 57 eller sanna.olsson@onepartnergroup.se

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se