Är du personen med rätt driv och ambitionsnivå? Vill du arbeta i en professionell och innovativ organisation där du själv kan vara med att bidra och växa?

Om kundföretaget
Kalmar är ett globalt företag med den bredaste produktportföljen i branschen.
Kalmar tillhandahåller lösningar och tjänster för lasthantering i hamnar, terminaler, distributionscentraler och tung industri. Ledande inom terminalautomatisering och energieffektiv containerhantering.

Vi driver innovationer, Vi gör det tillsammans, Vi håller det vi lovar, Vi arbetar med långsiktiga och hållbara lösningar.

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer innebära tekniskt och kommersiellt säljstöd till vårt globala försäljningsnätverk.
Hantera kundförfrågningar och kundorders.
Utveckla och underhålla säljstödsmaterial med fokus på värdebaserad försäljning.

Din profil
Vi ser att du som söker har ekonomisk eller teknisk bakgrund från gymnasiet och har varit ute i arbetslivet och/eller studerat en eftergymnasial utbildning.
Grundläggande kunskap och förståelse för service och värdebaserad försäljning.
Förmåga att arbeta tvärfunktionellt och flexibelt.
Engelska i tal och skrift övriga språk är meriterande.
God kommunikationsförmåga och social kompetens.
Affärsdriven och engegared.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se