Brinner du för service och försäljning och vill vara en del av ett framgångsrikt team, som genomsyras av samarbete, engagemang, inspiration och glädje, då vill vi att du söker tjänsten som innesäljare hos oss.

Om tjänsten
Som innesäljare är du en viktig länk i säljkedjan där du bland annat arbetar med rådgivning, offerter, och orderhantering. Du har kontakt direkt med kunder och leverantörer, jobbar med vår webbshop, sköter kunders specialsortiment, leveransplanerar och samverkar med övriga avdelningar på Hi5 vid projekt som omfattar både tjänster och produkter.

Vi söker dig som
– Framförallt lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper men det är också meriterande om du;
– har arbetat med försäljning inom IT-branschen.
– är van vid att administrera webshopar.
– sitter på erfarenheter från administrativt arbete. 
 -har erfarenhet av projektledningsarbete eller koordinering.

Dina Personliga egenskaper
Som person ser vi att du har intresset, förmågan och viljan att hjälpa kund och kollegor för att hitta bästa möjliga lösning. Du är noggrann, ansvarsfull och affärsmässig i dina relationer som du skapar och underhåller kontinuerligt. Du har lätt för att samarbeta med andra, är van vid ett högt tempo och gillar att hantera flera uppgifter och förfrågningar löpande.

Vi erbjuder
Här kommer du att tillhöra kundtjänsten som idag är ett team på åtta personer.  Men oavsett din organisatoriska hemvist så hittar du dina kollegor inom hela Hi5. Räknar du dig själv till de bästa eller vill du helt enkelt bli bäst i en spännande och expansiv miljö med goda möjligheter att utvecklas? Då är detta jobbet för dig. Passar detta in på dig eller kanske någon du känner? Välkommen att söka tjänsten som innesäljare på Hi5 i Umeå. 

Intresserad?
Ansökningar hanteras löpande. I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Har du frågor så vänd dig till rekryteringskonsult Andreas Lindqvist, andreas.lindqvist@onepartnergroup.se alt 073-413 06 11. Vi ser fram emot din ansökan!