Om kundföretaget:

Företaget utför ombyggnadsentreprenader, samt service av befintliga ventilationssystem åt fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Teamet är experter på ventilationsåtgärder under pågående drift, men utför även rena nybyggnadsprojekt. För rätt person erbjudes en miljö att utvecklas och trivas i. Företaget satsar på sin personal och värdesätter en trevlig kultur med ett trevligt arbetsklimat. Med ett stort fokus på kompetensutveckling erbjuds vidareutbildning för att säkerhetsställa en konstant utveckling. Dessutom erbjuds många förmåner som egen förmånsbil, årlig kick-off resa, friskvårdsbidrag och årlig bonus!

Om oss:

För direktrekrytering söker vi nu efter erfarna injusterare för direkt rekrytering. Detta innebär att OnePartnerGroup sköter hela rekryteringsprocessen, där aktuell kandidat blir anställd direkt av kund.

Dina arbetsuppgifter:

Tjänsten som ventilationsinjusterare innefattar att du självständigt ska planera och utföra serviceuppdrag där du i team driftsätter och injusterar ventilationsanläggningar. Arbetsuppgifterna är omväxlande och varierande och innefattar allt från större entreprenader till mindre servicejobb. Energibesparingsåtgärder är något företaget arbetar mycket med det är därav viktigt att du besitter kunskap för att upprätta förslag till förädlande åtgärder för att skapa en mer förmånlig driftsekonomi. Arbetet innefattar:

-Injustering och OVK av ventilationsanläggningar

-Löpande kundkontakt

-Luftkvalitetskontroller

-Servicearbete inom ventilation

Din profil:

För att vara aktuell till denna tjänst är du utbildad inom ventilationsteknik eller har motsvarande erfarenhet med bakgrund från el- eller vvs-branschen.

Vi ser det som högt meriterande om du även är OVK certifierad.

KRAV: Erfarenhet av injustering Gedigen praktisk erfarenhet B-körkort

Tillsättning är omgående, så sök tjänsten redan idag!