Nu söker vi på OnePartnerGroup i Eskilstuna ingenjörskonsulter till Sigma Industry!

Här finns härliga och utmanande utvecklingsmöjligheter såväl för dig som är nyexaminerad/junior ingenjör som för dig som har flerårig erfarenhet. Vår kund Sigma Industry har många olika projekt och uppdragsgivare som de arbetar mot, vilket är en spännande öppning för dig att hitta ditt drömjobb.

Din profil
För att vara aktuell som ingenjörskonsult har du en ingenjörsutbildning på högskolenivå i grunden (gärna civilingenjör) alternativt att du är gymnasieingenjör som har samlat på dig flerårig erfarenhet. De inriktningar som främst efterfrågas är mot produktion, logistik och underhåll och beroende på vilket uppdrag du är aktuell till så ser vi helst att du även samlat på dig arbetslivserfarenhet inom dessa områden.

Som person är du målmedveten, strukturerad och flexibel. Din inställning är viktig – du har ett starkt ansvarskännande inför dina arbetsuppgifter och är ambitiös och målmedveten. Det är även viktigt att du trivs i rollen som konsult och är beredd på att kunna resa i tjänsten. Du gör ett gott intryck och är ödmjuk i din framtoning. Du är socialt smidig och har lätt för att möta personer på olika nivåer inom en organisation.

För dessa tjänster är det ett krav att du behärskar svenska språket väl i såväl tal som skrift. Det är även bra om du har goda kunskaper i engelska och meriterande om du behärskar tyska. Det är mycket meriterande om du har konstruktionserfarenhet och en erfarenhetsbredd inom produktionsteknik, bearbetning och montering.

Stämmer detta väl in på dig? Vänta inte med din ansökan då vi kallar till intervjuer löpande!

För frågor är du varmt välkommen att kontakta OnePartnerGroups rekryteringsansvarig Elena Hallin på elena.hallin@onepartnergroup.se men ansökan sker via vår hemsida.

Välkommen med din ansökan!

Om kunden
Sigma Industry har tagit ett långsiktigt åtagande för att förnya konsultbranschen inom ingenjörstjänster. Med omfattande kunskap, nytänkande och precision förser de den svenska industrin med spetskompetens inom områden som produkt-, produktions- och processutveckling. För dem är teoretisk kunskap förenat med teknisk kreativitet inte en del av framtiden, det är nuet.
Som ingenjör och en del av Sigma Industrys framgång, arbetar du hos någon av deras kunder; Sveriges mest framstående teknikbolag. Du tillhör en grupp kompetenta konsulter som främjar ett aktivt erfarenhetsutbyte och stimulerande arbetssituationer, där du som intraprenör även har möjligheten att påverka och engagera dig i verksamheten. Sigma Industry har några av branschens bästa ledare och ingenjörer vilka alla arbetar aktivt för ett jämställt, inspirerande och utvecklande arbetsklimat. Vi sätter dig främst, då vårt motto är – Ingenjören är hjälten!

Här finns möjlighet till såväl direktrekrytering till Sigma Industry som anställning i OnePartnerGroups konsultteam med chans till övertag av Sigma Industry. Tjänsterna är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 43 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se