Inwido Sverige är en del av Inwido, Europas största leverantör av fönster och en av de ledande dörrleverantörerna. Genom att ständigt interagera med konsumenterna kan vi erbjuda smarta lösningar som förbättrar människors liv i hemmet.

Inwido Sveriges varumärkesportfölj inkluderar Elitfönster, EraFönster, Outline, Hemmafönster, Hajom, SnickarPer och Diplomatdörrar.

För kommande uppdrag söker vi nu produktionsmedarbetare till Inwido Sverige i Lenhovda. Uppdraget innebär en visstidsanställning på heltid där du kommer ingå i OnePartnerGroups konsultverksamhet.

Dina arbetsuppgifter
Företaget består av olika avdelningar så arbetsuppgifterna varierar. Dina arbetsuppgifter kan bland annat innefatta kapning, montering, spackling, slipning, sortering, avsyning samt pack och plock.

Det kan förekomma tunga lyft och högt arbetstempo vilket gör att det är viktigt att du som anställd är driven och villig att ta i.

Din profil
För att trivas i rollen bör du vara en positiv person som arbetar bra såväl i grupp som självständigt. Du är en person som anpassar dig snabbt till olika arbetsuppgifter, arbetsmiljöer och arbetskamrater. Du är driven, lyhörd och flexibel men framför allt har du viljan att göra ett så bra jobb som möjligt tillsammans med ditt team.

Vi söker dig som har körkort och tillgång till bil då pendlingsmöjligheter till Inwido saknas. Du ska även kunna svenska flytande i tal och skrift och vara tillgänglig att börja jobba omgående.

Arbetstiderna kan variera och du bör kunna tänka dig arbeta skift. Så antingen jobbar du förmiddag 6.00- 14.00 måndag till fredag eller eftermiddag 14.00- 23.00 måndag till torsdag.

Har du dessutom:
• Truckkort A-B
• Någon form av industrivana eller erfarenheter inom produktion
Ser vi det som väldigt meriterande!

Ansökan
Tveka inte att skicka in din ansökan då vi tillämpar löpande urval. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Stina Norman på telefonnummer 0470-34 98 74.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 000 medarbetare hittills verksamma på 25 orter. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se