Om kundföretaget
Greif är Skandinaviens främsta producent, leverantör och innovatör inom industriellt emballage. I Falkenberg finns huvudkontoret för Greif Skandinavien och här produceras plåt-, plast- och kombifat, plastdunkar och IBC. Våra kunder finns framförallt i Sverige, Norge, Danmark och Finland men även i övriga delar av världen. Totalt finns Greif i fler än 50 länder med 13 000 anställda i hela världen.¨

Nu förstärker vi vår underhållsavdelning och söker därför till vår fabrik i Falkenberg en Industrielektriker. Tjänsten är en tillsvidareanställning på Greif och du kommer att arbeta dagtid.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet består av förebyggande arbete, service samt att ansvara för driftsäkerhet i fabriken i Falkenberg. Du kommer att ingå i företagets underhållsavdelning och bli en viktig kugge i ett väl sammansvetsat team. Arbetsuppgifterna kommer främst bestå av felsökningar, reparationer och service. Vidare arbetar du även med förebyggande arbete, förbättringsåtgärder samt installationer av nya maskiner.

Din profil
Vi söker dig som är utbildad industrielektriker och har erfarenhet av att arbeta med automation. Det är en fördel om du har erfarenhet av att arbeta med underhållssystem och har ett utpräglat förebyggande tänk. Du har datavana, god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift och även förmåga att kommunicera på engelska. För att klara jobbet på ett bra sätt krävs det att du kan ta initiativ och har god samarbetsförmåga. Som person bör du vara stresstålig, kunna arbeta självständigt och har förmågan att strukturera ditt arbete.

Vi erbjuder:
Greif ingår i en stor internationell koncern och på vår centralt belägna fabrik i Falkenberg är vi ca 100 anställda. Vi satsar stort på att utveckla vårt förebyggande underhåll och vi erbjuder dig en varierande, självständig och ansvarsfull tjänst. Greif har en avancerad maskinpark och arbetar enligt LEAN-metodiken med fokus på ständiga förbättringar. Du kommer att ingå i ett glatt gäng med god trivsel, öppet arbetsklimat och nära samarbete. Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag: Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2019-01-20. Sök tjänsten omgående via vår hemsida www.onepartnergroup.se

Omfattning: Heltid. Tillsvidareanställning.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Maria Skärström på tel 0723-965224 eller maria.skarstrom@onepartnergroup.se

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering och bemanning, lager och logistik, utbildning eller smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksam på 45 orter, med över 2 500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se