Trivs du inom industri och söker efter en arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter, där du både får arbeta självständigt och i grupp? Då har vi jobbet för dig!

Om kundföretaget
AAK:s beprövade expertis är baserad på mer än 140 års erfarenhet inom oljor och fetter. I nära samarbeta med våra kunder använder vi vår kunskap för att skapa mervärde inom livsmedels-, konfektyr- och kosmetikaindustrin. AAK ska vara förstahandsvalet för kunder vars produktion bygger på mervärdeslösningar som baseras på vegetabiliska oljor och fetter. Detta har gjort AAK till en ledande leverantör av vegetabiliska special- och semispecialoljor och fetter.

Till AAK i Karlshamn söker vi omgående industripersonal. Tjänsten är på heltid och innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som industriarbetare kommer du att arbeta i ett team och ges möjlighet till varierande industriella arbetsuppgifter. Arbetet kan innebära allt från truckkörning till manuellt och praktiskt maskinhandarbete där det gäller att kunna producera tillfredställande resultat enligt uppsatta mål, samt även lösa eventuella problem i produktionen. Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet inom industri- och lagerarbete.

Din profil
Som person är du inte rädd för att arbeta fysiskt när så behövs, du är resultatinriktad och stresstålig eftersom det stundtals är högt tempo. Viktigt för tjänsten är också din personliga inställning, du behöver ha bra tålamod, vara noggrann men samtidigt flexibel och ha hög arbetsmoral. Du förväntas vara en pålitlig och kommunikativ lagspelare.

Vi ser även gärna att du har tuckkort A och B, och att Engelska är ett språk som du hanterar väl.

Sista ansökningsdatum är den 2 januari 2019, men vi tillämpar omgående urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Du kan enkelt söka tjänsten genom www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Jakob Somehagen på jakob.somehagen@onepartnergroup.se.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 45 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se