Vill du vara med på en spännande resa hos ett internationellt logistikföretag? Vi söker dig med servicekänsla till vår kund i Landvetter!

Om tjänsten
I denna tjänst kommer du som konsult på OnePartnerGroup arbeta i rollen som Customs Clearance Agent i ett team på en specialistavdelning för in- och utförtullning av tullpliktiga sändningar. Här kommer du få arbeta med importförtullningar samt olika former av rapportering i olika dataprogram. Service, kvalitet och snabbhet är nyckeln till framgång i tjänsten och för att alla kunder ska vara lika viktiga.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära att: 
• representera organisationen i varje kontakt såväl intern som extern
• agera kundvårdande
• hantera importförtullningar
• arbeta med uppföljningar
• arbeta med olika former av rapportering i våra olika datasystem

Det finns goda möjligheter att få utvecklas i tjänsten och som en del av ett marknadsedande logistikföretag har du möjlighet att vidga dina vyer och uppnå resultat tillsammans med de bästa i branschen. Tjänsten är på heltid under vardagar mellan 14:00-22:06, med placering i Landvetter. Vi ser också möjligheter för rätt person att bli erbjuden anställning hos kund med tiden. 

Din profil
För att vara framgångsrik i tjänsten ser vi att du har en mycket god känsla för service och vad det innebär. Du kommer att arbeta i en händelsefull miljö som ställer krav på en god organisationsförmåga, flexibilitet och förmåga att kunna fatta egna beslut. Vi söker dig som är en lagspelare där det faller sig naturligt för dig att vara social och kommunicera både internt och externt. Vidare ser vi att du tar ansvar och är noggrann i ditt arbete, samt att du kan hantera en ojämn och tidvis hög arbetsbelastning.

Kvalifikationskrav:
• ha god IT vana
• ha gymnasieutbildning
• kunna kommunicera flytande muntligt och skriftligt på svenska och engelska.
Det är meriterande om du har erfarenhet av transport- och logistikbranschen

Du kommer att rapportera till Import Supervisor.

Känner du att denna tjänst passar dig, tveka inte att söka. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vi tar endast emot ansökan via hemsidan.