Om kundföretaget
Hungrig.se är 2017 års Gasellvinnare och är ett företag i otrolig tillväxtfas. Den snabba expansionen har bidragit till verksamheter i 23 städer runtom i Sverige samt på den internationella marknaden så som Polen och Danmark. Hungrig.se går under huvudbolaget RestaurangOnline, där det erbjuds skräddarsydda e-handelslösningar för restaurangbranschen. Du kommer till en trevlig arbetsplats där gemensamma luncher, aktiviteter och utveckling värdesätts och prioriteras. Du kan förvänta dig ett härligt team med 30 härliga kollegor där du sitter centralt beläget i Lunds fräschaste lokaler!

Sök jobbet som back-end utvecklare där du får jobba i de senaste teknologierna i ett företag i framkant!

Dina arbetsuppgifter
Har du nån gång suttit hemma i soffan och varit extremt sugen på en pizza eller en hamburgare, men inte orkat ta dig ut ur hemmet? Du kanske då har löst ditt problem med hjälp av ett knapptryck, för att kunna njuta vidare i den varma soffan.

Du kan nu vara med och skapa det där knapptrycket!
Här ges du chansen att jobba med ett härligt team i de senaste teknologierna. För att klara av rollen bör du ha kunskap från PHP, MySQL, NoSQL samt ha erfarenhet av MVC ramverk. Dessutom bör du ha jobbat med att följa kod-standarder, test-driven utveckling och källkodsversionering. För att du ska utvecklas i din roll och få möjlighet att uttnyttja din kompetens så mycket som möjligt, ser vi även att du deltar i diskussioner och utbyter idéer om lösningar och strukturer.

Din profil
För att passa in i rollen som Back-end utvecklare på Hungrig.se ska du:

– Ha minst tre års erfarenhet av back-end utveckling
– Ha erfarenhet av Rest API, PHP (Laravel/Symfony)
– Tidigare ha jobbat agilt och med TDD
– Trivas med att ge och få code-review, som ett sätt att utvecklas

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se