Vill du jobba på en av Sveriges mest spännande arbetsplatser och samtidigt bidra till ett robust samhälle och en säkrare värld? Nu söker vi på OnePartnerGroup en HR-specialist till en välkänd myndighets huvudkontor i Eskilstuna!

På denna myndighet finner du en kultur som präglas av affärsmässighet, professionalism, delaktighet och respekt. Här får du mycket goda möjligheter till kompetensutveckling. Myndigheten jobbar för att du som medarbetare ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid.

Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse. Du kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup som enligt våra medarbetare är en schysst och trygg arbetsgivare och arbeta som uthyrd konsult på den aktuella myndigheten.

Dina arbetsuppgifter
I denna roll kommer du att arbeta brett inom HR och verkar för ett enhetligt arbetssätt i enlighet med HR:s processer och riktlinjer. Som HR-specialist kommer du att vara ett stöd inom samtligt förekommande personalfrågor för en del av organisationen och dess chefer.

Kompetensförsörjning är ett viktigt område för myndigheten och rekrytering är därmed en naturlig del av arbetet. Du kommer även att delta i olika projekt som drivs av HR, eller medverka i verksamhetsrelaterade projekt där du förväntas bidra med HR-kompetens. Du verkar utifrån myndighetens strategi och med intresse och förståelse för verksamheten. På denna myndighet organiseras HR och Kommunikation inom samma avdelning. I rollen ingår att samarbeta såväl med kollegorna inom avdelningen som med den övriga verksamheten. Resor förekommer i arbetet och du rapporterar till HR-/kommunikationsdirektören.

Din profil
För att vara aktuell i rollen som HR-specialist har du en kandidatexamen inom personalområdet eller annan inriktning som vi bedömer likvärdig. Du har erfarenhet av brett kvalificerat arbete inom HR, som HR Business Partner eller liknande. Du har erfarenhet av såväl operativt som strategiskt HR-arbete där du drivit och/eller deltagit i olika HR-projekt. Du har även arbetat som operativt chefsstöd inom HR.

I rollen är det viktigt att du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Du har även mycket goda datorkunskaper och är van användare av stödsystem inom HR. Körkort klass B är ett krav.

Det är meriterande med kunskap om statlig arbetsrätt. Det är även meriterande med tidigare erfarenhet från statlig verksamhet samt av att arbeta med såväl tjänste- som kollektivanställda.

Som person är du självständig och ansvarsfull. Du är initiativtagande och öppen med god kommunikativ och pedagogisk förmåga. Vidare är du samarbetsinriktad och relationsbyggande som du kombinerar med personlig integritet och ett professionellt förhållningssätt. I rollen är det viktigt att du har såväl operativ som taktisk förmåga med god strategisk förståelse.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta OnePartnerGroups kandidatansvarig på hanna.eriksson@onepartnergroup.se, men observera att vi vill ha din ansökan via vår hemsida.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 3000 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se