Nu söker vi på OnePartnerGroup en HR-specialist till en välkänd myndighets huvudkontor i Eskilstuna! Har du arbetat med brett kvalificerat HR-arbete och har en kandidatexamen inom personalområdet? Då kan vi ha konsultuppdraget för dig!

Detta är ett långt konsultuppdrag med start efter årsskiftet och förväntas pågå till 2020-01-31 men eventuell möjlighet till förlängning. Du kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup som enligt våra medarbetare är en schysst och trygg arbetsgivare och arbeta som uthyrd konsult på den aktuella myndigheten.

Dina arbetsuppgifter
I den här rollen kommer du att arbeta med brett HR-arbete och en viktig del blir att fungera som ett stöd inom samtliga förekommande personalfrågor för delar av organisationen och chefer.Du kommer att delta i och driva projekt inom HR (eller i andra verksamhetsrelaterade projekt). I dina arbetsuppgifter ingår även rekrytering och handläggning av personalärenden. Resor inom Sverige kan komma att förekomma i den här tjänsten.

Din profil
För att vara aktuell för den här tjänsten har du:

• En kandidatexamen inom personalområdet eller annan inriktning som vi bedömer likvärdig.
• Minst 2-3 års arbetslivserfarenhet av en liknande tjänst.
• Goda kunskaper i svenska och engelska (såväl i tal som skrift)
• Goda datorkunskaper och är en van användare av stödsystem inom HR
• B-körkort

Det är starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet från statlig verksamhet och är väl bevandrad inom gällande lagar och förordningar.
Som person är du ansvarsfull och duktig på att ta egna initiativ. Du har god kommunikativ förmåga och tycker om att bedriva ditt arbete självständigt. Du trivs även med att samarbeta med kollegor och har ett professionellt förhållningssätt.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta OnePartnerGroups kandidatansvarig på hanna.eriksson@onepartnergroup.se, men observera att vi vill ha din ansökan via vår hemsida.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 3000 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se