Vår nuvarande HR specialist för området kommer att gå i pension i sommar och nu söker vi hennes ersättare. Hos oss får du möjligheten att på heltid arbeta med avtalsfrågor kombinerat med att ansvara för våra HR-processer samt HR interna arbete kring verksamhetsplanering. I rollen förväntas att man tillsammans med Förhandlingschefen samt HR-direktören leder, driver och utvecklar arbetet vilket innebär att man har stor möjlighet att kunna påverka och sätta sin prägel på tjänsten. Vi kan erbjuda dig många intressanta och utmanande frågor att arbeta med, samt en stor möjlighet att kunna arbeta proaktivt i rollen.

Om kundföretaget
LFV är ett statligt affärsverk som erbjuder flygtrafikledning och flygtrafikledningstjänster på flera platser i Sverige och internationellt. Vi är med och utvecklar det europeiska luftrummet genom samarbeten i organisationer och allianser. LFV utvecklar nya tjänster och operativa koncept för att möta ökade krav på kapacitet, tillgänglighet och hållbarhet. LFV har 1 100 anställda och en årlig omsättning på 3,3 miljarder kronor.

Dina arbetsuppgifter
Som HR specialist rapporterar du direkt till HR-direktören. Du arbetar tätt ihop med Förhandlingschefen och medverkar och bidrar med expertis vid och med underlag till förhandlingar.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som Avtalsansvarig är att verka som avtalsspecialist vilket bl. a innebär att ansvara för avtalshanteringen, bevaka alla avtalsområden, stötta HR-kollegor och chefer i avtalsfrågor samt arbeta ihop med LFVs jurister. Som ansvarig för HRs interna kvalitetsarbete och HRs verksamhetsplanering ska man hålla ihop, kvalitétssäkra och koordinera dokumentstyrning och rutiner av HR-processer. Du stödjer HR-direktören med verksamhetsplanering och verksamhetsuppföljning.

I rollen ingår också att initiera och upprätthålla interna och externa kontakter i olika slags frågor.

Din profil
Vi söker dig som har akademisk examen inom HR alternativt lång erfarenhet inom området. För att lyckas i tjänsten krävs gedigen erfarenhet och förståelse för hur den statliga sfären fungerar, samt erfarenhet av arbetsrätt från offentlig verksamhet.

Du har hög integritet, är självständig, trygg i dig själv samt resultatorienterad. Vidare har du en god kommunikationsförmåga och är lyhörd. Allt du gör präglas av affärsmässigt tänkande.

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar LFV med OnePartnerGroup. Intervjuer sker löpande. Du söker tjänsten genom att maila din intresseanmälan till stefan.johansson@onepartnergroup.se senast den 13:e januari. Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att höra av dig till Stefan Johansson, senior rekryteringskonsult på 0706 – 58 59 45