Flex är ett ledande Sketch to Scale företag där forskning, utveckling, produktion och kund står i fokus. Vi tillhandahåller flexibla produktionlösningar i större skala.

Våra Design Team i Sverige (Linköping, Ronneby och Kalmar) utvecklar teknologi och produkter inom Energi, Hälsa, Bil-industri, IoT, Cloud, Telekom, Datakom Industri mm.

Inom Flex Kalmar är vi runt 40 st anställda som utvecklar hårdvara och mjukvara till främst Telekom och Datakom industrin.

Är du en framåtlutad och noggrann person som vill kombinera administration och service? Då har vi tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter
Rollen som HR- och inköpsadministratör är bred och innehåller många varierade arbetsuppgifter. En stor del av rollen innebär att administrera ordar och inköp i systemet samt hantera fakturor. I den administrativa rollen ingår även att hantera postgången med olika fraktbolag. Den andra delen av administrationen innebär personalhantering där du stöttar upp HR-funktionen i bolaget. Vanligt förekommande arbetsuppgifter inom personalhantering är tidrapportering, granskning av reseräkningar, administration kring leasingbilar samt registrering och korrigering av anställningsuppgifter. I rollen kan det även ingå att bemöta besökare och hänvisa dem till rätt person.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har goda kunskaper i svenska och engelska samt gymnasieutbildning. Vi ser även att du har en god datavana och har tidigare arbetat i Office-paketet. Det är meriterande om du har högskoleutbildning inom ekonomi, inköp eller HR. Vi ser det även som meriterande om du tidigare har arbetat med administration inom liknande områden.

Som person trivs du med att ha många bollar i luften samtidigt och är flexibel i ditt arbete. Då arbetsuppgifterna är varierande är det viktigt att du kan prioritera och strukturera ditt arbete där du själv ser vad som behöver göras. Du är en positiv lagspelare som gärna hjälper dina kollegor och trivs med att arbeta i ett team där alla hjälps åt. Vi ser även att du är social, öppen och utåtriktad och har lätt för att bemöta samtliga människor.

Arbetstider: Vardagar dagtid.
Tjänstgöringsort: Kalmar
Omfattning: Heltid med en anställning hos OnePartnerGroup i 8-9 månader och därefter kan det finnas möjlighet till förlängning hos Flex.

Flex samarbetar i denna uthyrning med OnePartnerGroup. Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan redan idag via www.onepartnergroup.se. Sista ansökningsdag är 23 december. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Konsultchef Linn Isberg på telefonnummer 0480-432055 eller linn.isberg@onepartnergroup.se.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se