Om Haulotte
Haulotte Scandinavia AB startades 2001 och är ett dotterbolag till Haulotte Group, som är Europas ledande tillverkare av självgående arbetsplattformar. Haulotte Scandinavia AB marknadsför och säljer Haulotte programmet samt tillhandahåller en god eftermarknadsservice via eget varumärke Haulotte Service, som omfattar alla tjänster som erbjuds efter försäljning. Ett kundnära samarbete genom lokal representation både gällande försäljning och lagerhållning av maskiner samt reservdelslager, service och underhåll, teknisk support, garantistöd och utbildning.

Haulotte Group är ledande inom sitt område och har verksamhet i hela världen. Huvudkontoret ligger i Frankrike och det svenska kontoret är beläget i nya fräscha lokaler i Mölndal där även verkstad och reservdelslager finns. Där arbetar idag 14 personer.

Om rollen
Haulotte Scandinavia AB söker nu en servicetekniker till deras kontor i Mölndal. Som servicetekniker jobbar du med service, reparationer, underhåll och garantiåtgärder både i verkstaden och på fältet. Utrustning, verktyg och reservdelar finns på plats eller i servicebilen, alternativt skickas från deras centrallager. Din arbetsplats är främst i verkstaden men kan också vara hos kunderna och de arbetsplatser där kunderna är verksamma med Haulottes produkter. Huvuddelen av kunderna är uthyrningsbolag såsom ex. Cramo, Ramirent m.fl.

Ditt verksamhetsområde är huvudsakligen Götaland där merparten av kunderna befinner sig. Din dagliga verksamhet planeras från Haulotte Services Call Center i Mölndal, men du kommer även att själv planera och styra din yrkesvardag i direkt samråd med våra kunder.

Genom ständig lokal kontakt med kunder på plats och i telefon är det din uppgift att kunden är nöjd. Du kommer att bygga upp en nära relation med kunderna för ett långsiktigt samarbete och återkommande support. Här blir du företagets ansikte utåt så det är viktigt att förstå och rekommendera rätt åtgärd och föra vidare kundens feedback till rätt funktion inom företaget.

Du kommer att ha ett mycket nära samarbete med Support teamet på Call Centret där teknisk support, administration, försäljning av reservdelar och tjänster sköts av dina medarbetare.

Din profil
För att du ska passa in i rollen som servicetekniker söker vi dig som har nedanstående kvalifikationer:
 

  • Flera års arbete som mekaniker/servicetekniker inom liknande bransch
  • Goda kunskaper inom mekanik, hydraulik och el
  • Arbetat med service i kundnära relationer på fältet
  • Gymnasieutbildning inom relevant tekniskt område
  • B körkort
  • Kunna behärska svenska och engelska i tal och skrift

Vi söker någon som är serviceinriktad, utåtriktad och kundorienterad. I den här rollen krävs det att du är noggrann, ordningsam och gillar att ha ansvar. Vi ser även att du som person är positiv, framåt och drivande i att kunna leverera arbete som håller hög kvalité.

Ansökan
Urval sker löpande sök därför tjänsten redan idag – Vi ser framemot din ansökan!