Om Haulotte
Haulotte Scandinavia AB startades 2001 och är ett dotterbolag till Haulotte Group, som är Europas ledande tillverkare av självgående arbetsplattformar. Haulotte Scandinavia AB marknadsför och säljer Haulotte-programmet samt tillhandahåller en god eftermarknadsservice via eget varumärke Haulotte Service, som omfattar alla tjänster som erbjuds efter försäljning. Ett kundnära samarbete genom lokal representation både gällande försäljning och lagerhållning av maskiner samt reservdelslager, service och underhåll, teknisk support, garantistöd och utbildning.

Haulotte Group är ledande inom sitt område och har verksamhet i hela världen. Huvudkontoret ligger i Frankrike och det svenska kontoret är beläget i nya fräscha lokaler i Mölndal där även verkstad och reservdelslager finns. Där arbetar idag 14 personer.

Om rollen
Haulotte Scandinavia AB söker nu en trainer till deras kontor i Mölndal. Som trainer kommer du leda tekniska utbildningar för kunder enligt företagets utbildningspolicy.  Att arbeta med utbildningsprodukten och utveckla den mot en hög nivå gällande kvalitet och pedagogik ingår också i rollen. Du kommer också hjälpa kunderna med teknisk support, främst via telefon. Du kommer att felsöka, ställa diagnoser och tillsammans med kunden komma fram till den för båda parter bästa lösningen för att avhjälpa problemet.

Du blir en viktig funktion i serviceteamet så du förväntas att delta aktivt i deras totala servicearbete och att utveckla servicenivån. Här ingår det ett nära samarbete med övriga funktioner på serviceavdelningen och på företaget i stort. Arbetet innehåller därför även vid behov verkstadsarbete med reparationer och ombyggnader av maskiner, samt godsmottagning och förberedelser för försäljning och in/ut leveranser. Det kan även förekomma fältarbete och kundbesök i rollen.

Din profil
För att du ska passa in i rollen som trainer söker vi dig som har nedanstående kvalifikationer:
 

  • Flera års arbete som mekaniker/servicetekniker/teknisk support inom liftar och liknande maskiner
  • Mycket goda kunskaper inom mekanik, hydraulik och el
  • Arbetat med service och kundnära relationer
  • Erfarenhet av att hålla utbildningar och presentera kunskap på ett pedagogiskt sätt
  • Gymnasieutbildning inom relevant tekniskt område
  • B-körkort
  • Kunna behärska svenska och engelska i tal och skrift

Som person är du positiv, framåt och drivande i att kunna leverera arbete som håller hög kvalité.

Urval sker löpande sök därför tjänsten redan idag – Vi ser framemot din ansökan!

Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.