Om kundföretaget
Card Group producerar och distribuerar ett unikt sortiment av gratulationskort och presentprodukter som säljs i butiker över hela världen. Företaget grundades 1997 och har sedan dess haft en otrolig expansionsresa. Idag är de Sveriges största franchiseexportföretag med Master Franchise kontor i 45 länder världen över. Med en hög internationell närvaro och en stark lokal förankring har Card Group lyckats hitta ett sätt att arbeta som gör dem unika i sitt slag. För att kunna fortsätta denna utveckling söker vi nu en Group Sales Manager som blir en viktig kugge i vår fortsatta expansion.

Dina arbetsuppgifter
Card Group International är nu i en expansiv fas och förstärker nu organisationen med en Group Sales Manager med världen som arbetsfält. Med huvudkontor och placering i Gävle som bas kommer du att ansvara för företagets totala försäljning. Du kommer att ha ett varierande och stimulerande arbete då du både kommer att arbeta operativt men samtidigt ha en strategisk funktion i företaget. Det operativa arbetet består i att du bland annat är ute på fältet såväl i Sverige som utomlands inklusive direkt säljledning samt att du själv ansvarar för ett antal länder som du definierar tillsammans med bolagets VD.

Som Group Sales Manager kommer du att vara på ute på fältet och resa cirka 2 dagar i veckan och övrig tid leder du ditt team om 4 direktrapporterande Sales Managers med stöd och utveckling av deras respektive försäljningsområden/länder. Viktiga delar i arbetet kommer att vara resultatuppföljning, försäljnings- och strategimöten samt utveckla marknaden i befintliga länder men också hitta nya spännande länder för att skapa försäljning för våra produkter. Du anordnar och deltar aktivt i möten med nyckelkunder och bidrar med ditt säljande förhållningssätt och strategiskt kunnande för att nå företagets uppsatta mål.

Din profil
Du är tydlig och coachande med ledaregenskaper som gör att du på ett strukturerat och systematiskt sätt kan leda ditt team framåt. Du älskar att sälja och tycker att det är spännande med att leda och motivera personal. Du trivs att vara på resande fot och har lätt för att plocka upp telefonen och ringa de samtal som behövs, var du än är när det behövs.

Du drivs av att nå högt uppsatta mål, har en förmåga att skapa vinnande säljstrategier samt att få med dig gruppen när strategierna ska omsättas i handling. Du vill vara högst närvarande i personalgruppen, både på huvudkontoret i Gävle samt ute hos franchisetagarna i olika länder. Du är resultat och målinriktad, har ett strategiskt och strukturerat arbetssätt där du ser till att få saker gjorda. Då en del av arbetet är mot utlandet så är det viktigt att du talar och skriver engelska obehindrat. Som person är du initiativtagande, strukturerad, noggrann och uppskattar långsiktig planering.

Om vårt företag
I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Din ansökan skickar du till oss senast 2019-01-06 via vår hemsida www.onepartnergroup.se.

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.