Till vår kund PLS Truck Bodies AB i Rydaholm söker vi en Golvmontör.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som har erfarenhet som montör gärna inom tyngre industritillverkning eller träindustrin. Du kommer att arbeta med tillverkning av komponenter för påbyggnationer till tunga lastbilar och efterfordon. Arbetet består av kapning, håltagning, borrning samt montering av trä- och plåtdetaljer.

Din profil
Du som söker har några års erfarenhet av montering. Vi tror att du har gått industriprogrammet på gymnasiet eller har motsvarande erfarenhet.
Du har erfarenhet av ritningsläsning, är noggran samt förstår helheten när du monterar.
Som person är du nyfiken, lyhörd, ordningsam och positiv samt en bra teammedarbetare. Du är trygg och anpassar dig snabbt till olika arbetsuppgifter, arbetsmiljöer och arbetskamrater samt besitter viljan att göra ett bra jobb. God fysisk förmåga krävs för arbetet samt att man är flink i fingrarna och arbetar noggrant då det ställs höga krav på kvalité . Svenska i tal och skrift är ett krav. Har du härdplastutbildning och/eller traverskort är detta meriterande.

Tjänsten är en hyrrekrytering vilket innebär att du till att börja med anställs via OnePartnerGroup under en begränsad tid, och sedan anställs av kunden. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. Sista ansökningsdag är den 30:e december, vi arbetar med löpande urval så välkommen med din ansökan redan idag!

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se