GJ Maskin AB grundades 1968 och är ett privatägt fullserviceföretag som marknadsför starka, mångsidiga och funktionella produkter inom lantbruk, skog, entreprenad och truckar. GJ Maskins vision är att genom kompetens och erfarenhet generera nöjda kunder och på så sätt vara en ledande kraft på marknaden. Företaget finns etablerat med fullserviceanläggningar i Falköping, Skövde, Lidköping, Ulricehamn, Jönköping och Eksjö. Omsättningen 2018 var på koncernnivå ca 250 MSEK. GJ Maskin AB har idag totalt 57 anställda och är anslutna till kollektivavtal via Motorbranschens Arbetsgivareförbund.

Dina arbetsuppgifter
Tillsammans med mekaniker ansvarar du för och planerar den dagliga verksamheten för truckverkstaden, innefattande planering av kommande arbeten, service och reparation, hantering av arbetsordrar och tidsredovisning. Vidare lämnar du offerter på arbeten, hanterar reklamationsärenden, klarmarkerar utförda arbeten för fakturering samt ansvarar för personalplanering. I rollen som verkmästare har du daglig kontakt med kunder och leverantörer. Du kommer att vara stationerad på företagets fullserviceanläggning i Skövde och jobbar tätt ihop med verkmästaren på lantbrukssidan. 

Vi ser gärna att du har en bakgrund inom mekanik och maskinservice med några års erfarenhet. Du kan också ha en bakgrund inom försäljning med kunskaper inom det mekaniska. Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift och datorkunskaper i Officepaketet. 

Som person är du en noggrann, ordningsam lagspelare som är serviceinriktad, självgående och engagerad. Du är inte rädd att komma med idéer och förbättringsförslag som utvecklar verksamheten. Vidare är du resultatfokuserad och ansvarstagande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetet är på heltid och dagtid med start enligt överenskommelse. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du välkommen med din ansökan redan idag!

Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.