Har du ett intresse för återvinning, farligt avfall? Tycker du om variation och att arbeta fysiskt? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Vi söker nu en gårdsarbetare/sorterare till vår kund Stena Recycling i Örebro. Vi söker dig som är fysiskt stark och gillar att arbeta aktivt. Tjänsten skall tillsättas snarast möjligt enligt överenskommelse. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är dagtid mån-fre 7.00-16.00. Du kommer bli anställd hos oss och uthyrd till Stena Recycling i 6 månader med möjlighet till erbjudande om anställning hos kund där efter.

Beskrivning:
Tjänsten innebär en varierad roll i ett företag som arbetar med återvinning och avfallshantering. Du kommer arbeta praktisk med avfallshantering på företagets anläggning. Arbetet sker både inomhus och utomhus och är fysiskt krävande. Truckkörning förekommer och vi ses därför att du har truckkort.

Välkommen med din ansökan och ta chansen att bli en del av ett härligt team!
OBS: Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Klassificera, sortera och märka farligt avfall/farligt gods
  • Identifiera, sortera och omemballera restprodukter.
  • Lossa, lasta och förflytta material/avfall genom att framföra maskinell utrustning
  • Medverka i filialens arbetsmiljö-, kvalitets- och säkerhetsarbete
  • Medverka till en bra arbetsmiljö, god hälsa och ett gott arbetsklimat
  • Ständigt arbeta för en säker, effektiv och ren arbetsplats samt hålla ordning och reda
  • Att utföra ovan arbetsuppgifter i enlighet med lagar, förordningar och föreskrifter samt bolagets policys, riktlinjer och rutiner.
  • Utöver ovan arbetsuppgifter kan medarbetaren förväntas utföra andra arbetsuppgifter som är relevanta för verksamheten.

Kvalifikationer:
Du har avslutad gymnasieutbildning.
Du har erfarenhet av likande arbete som gårdsarbetare, truckförare eller motsvarande
Du har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift.
Du har B-körkort och tillgång till bil för att ta dig till arbetsplatsen.

Meriterande
Truckkort A+B och erfarenhet av att köra motviktstruck.
Det är meriterande om du har praktisk erfarenhet av arbete med farligt avfall och ADR eller inom kemiområdet.

Personliga egenskaper:
Som person är du serviceinriktad och tycker om att hjälpa till och hugga i där det behövs. Du är prestigelös, trivs med att arbeta praktiskt men har också god administrativ förmåga. Du har lätt för att samarbeta och har även ett högt säkerhetstänk.

Anställningsform:
Visstidsanställning

Sysselsättningsgrad:
Heltid (100%)

Arbetstid och lön:
Dagtid, fast lön

Övrig information:
Urval sker löpande så välkommen med din ansök redan idag!

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.