För kunds räkning söker vi nu en lagspelare som som inte räds att arbeta fysiskt.

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer variera med både lokalt och nationellt arbete inom flyttbranschen.
Du kommer i team med andra kollegor hjälpa till att flytta, och köra bohag åt både privatpersoner och företag.
Ingen dag kommer vara den andra lik, och samtidigt slipper du gå till gymet.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten krävs B-körkort
Vi söker dig som är självgående, plikttrogen och flexibel. Att ha många bollar i luften i kombination med en fartfylld arbetsdag är något som hör till yrket. Det är därför viktigt att du som söker är driven, noggrann, och engagerad. Har du dessutom erfarenhet från körning i Jönköping och god fysik är det ett stort plus!
Krav:
– Körkort B
– God fysik

Meriterande:
– God lokal kännedom av Jönköping med omnejd

Du kommer att bli anställd som konsult hos OnePartnerGroup och bli uthyrd till kund. Som konsult hos oss erbjuds du ett utvecklande och varierande arbete. Genom att du arbetar ute hos våra kunder utvecklar du din kompetens och bygger värdefull erfarenhet, samtidigt som du breddar ditt personliga nätverk.
Då vi har behov från flera olika kunder kommer arbetsuppgifterna och tiderna att variera. Tjänsterna är dock heltid.

Är du en person som älskar att möta nya människor och ställas inför nya utmaningar? Då kan du vara rätt person för oss!
Urval och intervjuer sker löpande därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida. Vid frågor kontakta louise.hagberg@onepartnergroup.se.