Om kundföretaget:
Här får du vara med och göra samhällsnytta och göra ett meningsfullt arbete i utvecklingens absoluta framkant. Precis som Combitech utvecklas med sitt arbete i absoluta framkant, satsar de även på att utveckla sina medarbetare med generösa utbildningspaket och kompetensnätverk.

Combitech jobbar med en stor bredd av branscher av varierad storlek både inom företag och myndigheter. Du får vara en del av ett vasst team i Malmö bestående av säkerhet, arkitektur, design och systemutveckling. Högt i tak är bara förnamnet, där det ständigt diskuteras nya tekniker och områden för att tillsammans nå fram till den bästa lösningen för kunden. 

Om tjänsten:
I tjänsten som front-end utvecklare på Combitech får du möjlighet att arbeta i en utvecklande roll som innehåller arkitektur, design och systemutveckling hos någon eller några av deras kunder. Det ges utrymme för att forma sitt eget arbetssätt i en omväxlande miljö där du även får möjlighet att påverka och driva verksamheten framåt.

Combitech arbetar i teknikens framkant där de skapar en digitaliserad, koldioxidfri och autonom gruvbransch tillsammans med LKAB, ABB, Epiroc och AB Volvo. Här kommer du arbeta med ett projekt där du har ett betydelsefullt arbete som tillför samhällsnytta och värnar om miljön.

Om dig:
Combitech har ett team bestående av passionerade utvecklare där det krävs att du brinner för yrket för att passa in. Du uppskattar att lära dig av dina kollegor samtidigt som du själv delar med dig av din kunskap. Du har inga problem med att vara i en föränderlig miljö där du stöter på utmaningar i takt med kundens behov och önskemål. Du är snarare en problemlösare som strävar efter att fina nya vägar och lösningar. 

Du bör ha jobbat i JavaScript och/eller TypeScript. Har du även jobbat med något/någon av React, Angular, Polymer eller VUE ser vi det som positivt. Det är även meriterande om du har kännedom kring NodeJS och NPM.

Om oss:
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se