Vill du fylla på kassan medans du studerar? Har du positiv inställning, noggrann och mån av kvalitét? Läs vidare.
Vi står inför ett spännande år framför oss! Därför är vi nu ute efter att förstärka vår studentpool med nya framåtlutade medarbetare.
Vi söker truckförare med erfarenhet av truckkörning med erfarenhet för extraarbete till våra uppdragsgivare i Malmö med omnejd.

Om Oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara truckkörning av motvikstruck, lastning och lossning, paketering och sortering. Arbetet är förlagd både dagar och kvällar, dock ej helger.

Din profil
– Du har en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50% (Intyg bifogas vid ansökan)
– Truckkort A+B
– Erfarenhet av truckkörning (motviktstruck)

Körkort är meriterande, men inget krav. 

Vi söker dig som är flexibel och har hög arbetsmoral. Att kunna ställa upp på kort varsel värderas högt. Du skall vara öppen för samtliga uppdrag vi har pågående och drivs av att prova på olika arbetsplatser och miljöer. 

OBS! Ansökan där intyg om annan huvudsaklig sysselsättning inte medföljer, hanteras ej.