Är du kommunikativ, positiv och lösningsorienterad samt gillar att jobba i team för att driva projekt framåt?

Har du ett intresse för emballage och kosmetiska produkter och vill bygga vidare på detta för att bli Salabs expert inom området?

Finner du intresse i att följa trender och innovation på emballagemarknaden likväl som att förutse produktionstekniska utmaningar innan dom uppstått?

Då kan denna tjänst vara någonting för dig!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som förpackningsansvarig ingår du i Salabs projektgrupp tillsammans med bland andra kemist, produktionschef och projektledare där du är ytterst ansvarig över sourcing samt beställning av emballage (primär- /sekundär- och detaljistförpackning frakt) till kundspecifika projekt. Du kommer arbeta utifrån uppsatta kravspecifikationer från kund, tidslinjer från projektledare och tillsammans med projektgruppen för att ta fram rätt emballage till kundspecifika projekt. Vidare, kommer du arbeta mot produktion för att säkra produktionstekniska lösningar för nytt emballage samt jobba tätt mot produktionsplanering och din projektledare för att säkerställa leverans i tid för produktion.

Vem söker vi? 
I denna roll lägger vi stor vikt i goda kommunikationskunskaper gentemot kollegor, leverantörer och kunder och ett starkt intresse av problemlösning i en dynamisk projektmiljö. Du är driven, engagerad och organiserad och har ett öga för detaljer. Du är självgående likväl som har lätt för att jobba i team.
God datorvana och lätt att lära sig nya affärssystem. Talar svenska flytande och har goda kunskaper i engelska, både tal och skrift. Kommunikation i rollen sker dagligen både på svenska och engelska. Vi ser gärna att du har erfarenhet av emballage sedan några år i branschen och kan bidra med din kunskap till oss.

Om kunden
Stockholms Analytiska Lab AB är ett av Nordens ledande företag inom utveckling och produktion av hud, hår- och specialprodukter. Vi finns i Gamla Badkarsfabriken i Gustavsberg, Stockholm och är ett dedikerat team på strax under 50 personer

Vad Salab erbjuder
Vi erbjuder en utvecklande och rolig arbetsmiljö där fokus ligger på att jobba Tillsammans för att skapa de bästa kosmetiska produkterna på marknaden.
Anställningen är heltid, 40h/vecka, resor till leverantörer och mässor kan förekomma några gånger per år. Flextid tillämpas vid behov och möjlighet. Vi erbjuder fast lön och generösa företagsförmåner som, friskvårdsbidrag, massage på arbetstid, roliga aktiviteter som konferenser, kickoffer och möjlighet till bonus varje år utifrån Salabs framgång.

Övrigt:
Placering: Gustavsberg, Stockholm
Omfattning: Heltid
Start: Enligt överenskommelse 
Detta är en rekrytering där du kommer att bli direkt anställd hos vår kund men där vi på OnePartnerGroup sköter rekryteringsprocessen. 

Vi kommer att gå igenom ansökningar för denna tjänst under vecka 2 &3 pga julledighet.