Allt i Plåt är ett väletablerat företag beläget i Åseda som startades redan 1945. Idag består tillverkningen till stor del av hytter till tunga fordon så som truckar, skogsmaskiner och timmerkranar men försäljning av laser skurna plåtar i större eller mindre serier förekommer också. Det är ett högteknologiskt företag som har ca 100 välutbildade medarbetare och en organiserad anpassad produktionsapparat för att kunna möta marknadens skilda behov.

Vi söker nu dig som är intresserad av fordon och som har tidigare erfarenhet av tillverkningsindustrin. Tjänsten är på heltid och innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet, men för rätt person är avsikten en anställning hos företaget.

Dina arbetsuppgifter
Som fordonsbyggare på Allt i Plåt kommer du att byta ut fordons inredning och tillsammans med arbetskollegor skapa en modell efter kundens behovs. Allt i Plåt får in nya bussar från olika leverantörer där bussen ska byggas om och specialanspassas efter kundens behov.

Uppgifter som att borra, gänga, skruva, svetsa, dra el och montera kommer vara en stor del av en arbetsdag.

Din profil
Vi söker dig som med stort intresse för fordon, meka och skruva! För att passa in i rollen som fordonsbyggare ser vi att du har någon form av praktisk erfarenhet från tillverkningsindustrin. Det är meriterande om du har gymnasieutbildning inom fordon och eller industri. Som person är du alltid mån om lämna ifrån dig ett felfritt och väl utfört arbete samt har lätt för att jobba både självständigt och med andra.

Då pendlingsmöjligheterna är begränsade är det krav på att du har körkort och tillgång till bil. Tjänsten ställer även krav på att du har en god svenska såväl i tal som skrift.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 23/12. Allt i Plåt har i denna uthyrning valt att samarbeta med OnePartnerGroup och undanber sig samtal från andra bemanning- och rekryteringsbolag gällande denna tjänst. Vi hänvisar kandidater att kontakta och söka tjänsten via OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Ingrid Sandberg på telefonnummer 0470-34 98 72.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se