Om kundföretaget
ASSA ABLOY Entrance Systems är världens mest mångsidiga leverantör av automatiska entrélösningar för dina byggnaders framsida, baksida och insida. Med ett heltäckande synsätt på flödet av människor, varor och fordon skapar vi säkra, praktiska, trygga och tillförlitliga automatiska entrélösningar – med bästa möjliga balans mellan kostnad, kvalitet och livstidsprestanda. ASSA ABLOY arbetar kontinuerligt med att utveckla och effektivisera sin servicehantering och nästa steg är att skapa en serviceavdelning som tar emot och fördelar ut ärenden till respektive servicechef runt om i landet.

Dina arbetsuppgifter
Till ASSA ABLOY Entrance Systems Sweden AB söker vi nu efter tre medarbetare till en ny avdelning för support inom service via ett Customer Care-center.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
– Ta emot felanmälningar från kunder via telefon, mail, eller chatt
– Registrera felanmälan som en serviceorder i affärssystemet
– Fördela ut serviceärenden till regionansvarig servicechef som sedan bokar ut en tekniker

Din profil
Som person är du serviceinriktad ut i fingerspetsarna och drivs av att hjälpa kunder med deras problem. Du är trivs med kontakten med kunder och är trygg i att kommunicera via telefon, mail och chatt. Du är en lagspelare som är prestigelös, målinriktad och van vid hårt arbete. Vi tror att du har erfarenhet från servicearbeten, gärna i en kundtjänst-miljö där du haft telefonen som arbetsredskap. Du är social och har ett positivt synsätt som smittar av sig på den du pratar med. Då du kommer ingå ett mindre team så är det viktigt att du är bra på att samarbeta och tar ansvar för din del av arbetet.

Din ansökan vill vi ha in via www.onepartnergroup.se senast den 7/1. Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta Matilda Björkegren på 0736-879835 alt matilda.bjorkegren@onepartnergroup.se

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 3 000 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Läs mer om oss på www.onepartnergroup.se.