Kornboden söker Fiskrensare på 60% till Hoverberg Fisk AB.
Beskrivning
Som fiskrensare arbetar du i team tillsammans med dina kollegor och rensar fisken ”på löpande band”. Fisken kommer direkt från fiskodlingen där ni förbereder för omgående transport till Hoverbergs fisks kunder. Arbetet sker stående och kräver ett högt tempo med noggrannhet. Fisken rensas med kniv och rengörs sedan innan packning. Rengöring och städning av arbetsyta och lokal sker dagligen innan avslutad arbetsdag.
På Hoverberg Fisk präglas arbetet och arbetsplatsen av hygieniskt tänk och det ställs höga krav på att de hygieniska riktlinjerna för arbetet följs. Utbildning inom hygien kommer ske i samband med uppstart av tjänsten.
Kvalifikationer
Vi ser gärna att du som söker är

Lättlärd
Van att följa processer och rutiner
Effektiv och gillar att arbeta i högt tempo
Van att arbeta med enformigt och fysiskt tyngre arbete

 
Anställningsform
Visstid – med start i Januari 2019
Sysselsättningsgrad
Deltid 60% – kan kombineras med en annan huvudsaklig sysselsättning.
Arbetstid och lön
Dagtid/Fast lön
Måndag-onsdag 08:00-16:30
Övrig information
Uval sker löpande så ansök redan idag
I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik, Hälsingland och Östersund.
Sökord: fisk, rakfisk, fiskodling, fiskrensning, produktion, svenstavik, hoverberg.