Nu söker vi en stjärna inom orderadministration till vår kund Hozelock i Göteborg. Gillar du att arbeta i högt tempo i ett team som alltid stöttar och hjälper varandra? Kan du dessutom prata och förstå finska? Då är det dig vi söker!

Om Hozelock
Hozelock är ledande i Europa på innovativa lösningar för vatten i trädgården. Vi designar, tillverkar och marknadsför ett komplett sortiment för trädgårdsbevattning, dammar och trycksprutor. Huvudkontoret ligger i England och vi har fabriker i England och Frankrike. I Göteborg har vi försäljningskontor med lager som servar den svenska, danska, finska, norska och baltiska marknaden. Du kommer att ingå i ett positivt gäng, vi är totalt 16 anställda i den skandinaviska organisationen.

Om rollen
Som orderadministratör hos Hozelock ansvarar du för hela orderprocesshanteringen som innebär ordermottagning via mail och telefon samt registrering av order i företagets affärssystem. Ditt ansvar kommer även innebära support till säljarna i företaget.

Du kommer även arbeta med reklamationshantering, fakturering samt ge god service och rådgivning till kunderna per telefon och mail.

Din profil
För att passa in i denna roll hos Hozelock behöver du kunna behärska det finska och svenska språket, både i tal och skrift.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter från orderhantering, administration samt försäljning. Du är en driven och serviceinriktad person som tycker om att jobba i team där alla stöttar och hjälper varandra till att ge bästa servicen till kunderna. Då du i rollen kommunicerar dagligen internt såväl externt ser vi att du som söker har en hög kommunikativ förmåga.

Det är meriterande om du har stor datavana, tidigare jobbat i Office samt i Navision som är kundens affärssystem.

Är du den person vi söker? Tveka inte att skicka oss din ansökan direkt. Urval sker löpande i rekryteringsprocessen.

Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.