Om oss
Finnvedens Lastvagnar är Sveriges största privata återförsäljare av Volvo Lastvagnar, med verksamhet på 20 anläggningar i Småland, Blekinge, Skåne, Västergötland och Värmland. Företaget bedriver försäljning av Volvo Lastvagnar, service av lastvagnar och bussar, försäljning av reservdelar samt tillhandahåller tilläggstjänster så som finansiering, hyrlast och serviceavtal. Bolaget omsätter ca 1,2 miljarder kronor och har ca 330 anställda. Finnvedens Lastvagnar ingår i Liljedahl Group som omsätter ca 10 miljarder kronor och har 1200 anställda. Läs mer på www.finnvedenslast.se

Dina arbetsuppgifter
Vill du ta en ledande position i ett offensivt företag i ett expansivt skede?

Vi söker nu en Regionchef med övergripande ansvar för försäljning och servicemarknad i vår östra region vilken omfattar ett område från Växjö upp till Västervik i norr ner till Karlshamn i söder. Huvuduppdraget är att strategiskt och operativt leda och utveckla verksamheten till att ligga i den absoluta framkanten av Volvos servicenätverk samt säkerställa en tydlig marknadsledande position. I rollen som Regionchef har du totalansvar för verksamheten och en organisation bestående av ca 100 medarbetare varav nio direktrapporterande; regionens säljorganisation och Servicemarknadschef. Du har givetvis budget- och resultatansvar, ingår i ledningsgrupp och rapporterar direkt till VD.

Din profil
Vi söker dig som är en erfaren ledare, vars ledarskap präglas av lyhördhet för såväl medarbetarnas som marknadens behov men också tydlighet och förmåga att driva förändring.

Din styrka ligger inom försäljning och affärsutveckling och du har bevisat dig själv resultatmässigt i och för en större organisation. Du trivs med att vara operativ och vet hur du får ditt team att gå från ord till handling samtidigt som du har blick för de företagsövergripande och strategiska frågorna. För dig som för oss är det viktigt att bibehålla och utveckla långsiktiga relationer med både kunder och medarbetare samt inte minst Volvo.

Placeringsort för tjänsten är Växjö och din boendeort bör vara i närheten. Resor i tjänsten förekommer, företrädelsevis dagsresor inom din region men övernattningar förekommer. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och känner dig bekväm med Office-paketet och har god systemvana.

Vårt erbjudande
Rollen kräver sin insats av engagemang, kreativitet och handlingskraft men ger också mångfalt tillbaka av personlig utveckling och positiva erfarenheter. Vi erbjuder ett uppdrag i ett tryggt och stabilt familjeföretag med ett starkt varumärke, offensiv tillväxtstrategi, framåtanda och snabba beslutsvägar. Hos oss värdesätter vi ett entreprenöriellt förhållningssätt och ger dig utrymme att tillsammans med ditt team hitta vägarna framåt.

I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup, för att söka tjänsten gå in på www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Fredrik Liwander på 0721-82 55 03 alt Anna Fransson 070-149 70 60. Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi tillämpar löpande urval, dock senast den 7 januari.