Om kundföretaget
Fastighetsbolaget Emilshus AB är ett nybildat fastighetsbolag på initiativ av en grupp fastighetsägare med lokal förankring i Vetlanda och med fokus på fastigheter i Småland. Emilshus har etablerats med fokus på att förvärva, utveckla och äga kommersiella fastigheter i Småland som har ett starkt och expansivt näringsliv samt korta avstånd mellan intressanta etableringsorter. I dagsläget består bolaget av ett 20-tal fastighetsägande bolag och ett fastighetsbestånd med en uthyrningsbar yta om cirka 88 000 kvm och ett fastighetsvärde om drygt 700 Mkr. En av målsättningarna är att expandera kraftigt under en femårsperiod och nå ett fastighetsvärde om 5 Mdr med ett stabilt underliggande kassaflöde. Emilshus är en del av Aptare Holding AB koncernen.

Fastighetsbolaget Emilshus Erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete i ett företag med stark tillväxt. Vi växer och behöver nu anställa en fastighetstekniker som arbetar nära verksamheten. Du kommer även att vara ansvarig för och fördela arbete till dina medarbetare i ditt team.

Dina arbetsuppgifter
– Du kommer att leda och planera det dagliga arbetet i samarbete med övriga teamet på fastighetsavdelningen.
– Det dagliga arbetet består av felavhälpande, förebyggande och planerat underhåll, hanteran av servicebegäran och arbetsorder, daglig kommunikation med olika avdelningar, medarbetare, entreprenörer och leverantörer.
-Skötsel av brandlarm och sprinkleranläggning.
– Förebyggande arbete.

Din profil
Vi söker dig som har flera års dokumenterad erfarenhet av skötsel av fastigheter. Du bör ha följade kompetens:

– Goda tekniska kunskaper alernativt bygg/fastighetskunskaper
– Styr och reglerkunskaper
– Kunskaper om ventilation och kyla
– Erfarenhet av arbetsledning
– B-körkort

Som person behöver du vara driven och arbeta proaktivt. Du ska vara van att lösa tekniska problem på egen hand, vara van att leda, planera, prioritera och fördela arbeten. du ska ha lätt för att kommunicera och samarbeta med andra.

Din ansökan
Sista ansökningsdag är den 20/1 2019. Detta är en anställning hos Emilshus AB som i denna rekrytering valt att samarbeta med Epab/OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se