Just nu söker vi en engagerad och ansvarsfull fastighetstekniker för vår uppdragsgivares driftverksamhet i området kring Stenungsund och STO. Deras driftavdelning växer och därför behöver de dig som vill vara med att utveckla avdelningen framåt.

Dina arbetsuppgifter
Att vara fastighetstekniker innebär att du tar ett helhetsansvar för teknisk drift av fastigheten. Du arbetar med tillsyn/skötsel, avhjälpande underhåll samt utförande av servicebeställningar. I ditt arbete ingår även återrapportering till kund samt hantering av projekt/UE. Det är viktigt att du självständigt kan planera och prioritera dina arbetsuppgifter och arbetstid.

Vi arbetar både självständigt och i team på våra uppdrag åt kunderna i området, så du kommer i ditt arbete köra en del bil och i viss utsträckning även utföra jobb själv.

Din profil
Vi söker dig som har yrkeserfarenhet som fastighets-/drifttekniker eller motsvarande. Du har en driftteknisk utbildning eller motsvarande yrkeserfarenhet. Du har stort intresse av fastighetsteknik och gärna kompetens inom el, ventilation, rör eller styr- och reglerteknik och miljö. Du har också god datavana och B-körkort.

Du är en person som gillar högt tempo, trivs bra att arbeta i team men även självständigt, gillar att träffa kunder och jobbar med fokus på kvalité och god service. Hos oss värderas dina personliga egenskaper högt, vi gillar individer som kommer med egna initiativ och tycker om att leverera hög service.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se