Är du en person som trivs med varierade arbetsuppgifter och problemlösning av olika slag? Nu söker vi en fastighetsskötare till familjära System 3R och vill gärna komma i kontakt med dig som är händig och gillar att arbeta självständigt och se till att allt fungerar som det ska.

Sök denna tjänst redan idag, urval sker löpande!

Ansökan sker via hemsidan, vi tar inte emot ansökningar via mail. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår konsultchef Gabriella Boumadi på 0735 39 69 28.

Dina arbetsuppgifter
Inledningsvis kommer du gå parallellt med nuvarande fastighetsskötare för att på bästa sätt komma in i arbetet. Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierade och du kommer vara behjälplig med många olika typer av problemlösning som kan behövas i våra två industrifastigheter. Exempel på områden som ska fungera är:

– El, såväl vid maskininstallationer som allmän el och armatur.
– VVS
– Lås
– Brand- och inbrottslarm
– Ventilation och temperatur
– Snöskottning och gräsklippning

I de fall du inte kan lösa de problemen som kan uppstå på egen hand har du ansvar för att ta kontakt med de firmor som kan åtgärda problemet. Till din hjälp har du även två kollegor internt som arbetar med service och underhåll.

Din profil
Som person tror vi att du är flexibel och händig. Du uppskattar att hjälpa till och har förmåga att prioritera dina uppgifter.

Skallkrav:
Körkort B + Tillgång till bil
Svenska

Meriterande:
Auktoriserad Elinstallatör
Tillgänglighet för jour
Engelska

Övrigt:
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Lön: Marknadsmässig
Placering: Vällingby/Vinsta

Om kunden
System 3R är den ledande leverantören av produktivitetshöjande metoder och verktyg för verkstadsindustrin The One System Partner. Bolaget är verksamt inom automation, trådgnistbearbetning, elektrodtillverkning, sänkgnistbearbetning och precisionsbearbetning och har sitt huvudkontor i Stockholm med produktion i Sverige, Schweiz och Japan. Företaget är världsledande inom sin bransch och har cirka 160 anställda i Sverige.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se