Kornboden söker nu två Fastighetsskötare för uppdrag hos kund. Tjänsterna är placerade i Krokom. Uppdraget beräknas starta omgåede och på gå till och med 2018-02-28.  Uppdraget kan komma att förlängas. 
Beskrivning:
Arbetet innebär att du har ansvar för dina fastigheter. Arbetet förekommer både inomhus och utomhus. Du ser till att värme, ventilation och andra tekniska system fungerar och att hyresgästerna får bra service som möjligt. I arbetsuppgifterna ingår drift och skötsel samt reparationer i ett fastighetsbestånd bestående av lägenheter och lokaler. Exempel på arbetsuppgifter kan vara felsökning, byte av lampor och säkringar se till att fläktar fungerar, skottar snö(det mesta ligger på entreprenad) fixa stopp i avlopp samt byte av trasiga komponenter. Främst handlar det om att ha ett tillsynsarbete och åtgärda fel och brister för att undvika större akuta fel. Andra arbetsuppgifter kan förekomma. Du kommer att arbeta i ett team där husvärden är din närmaste kontaktperson som även ansvara för det dagliga arbetet

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har:

Relevant gymnasieutbildning inom exempelvis fastighet, el eller VVS alternativt dokumenterad
Erfarenhet av fastighetsskötsel
Körkort klass B
Behärska och ha god förståelse för svenska språket i tal och skrift
Goda datorkunskaper då vi arbetar med digitala system för Arbetsorderhanteringen.

Vi tror att du som söker är en person som har lätt att bemöta människor, är noggrann och strukturerad. Men framförallt ser vi att du tar egna initiativ och är självgående med stor handlingskraft i ditt yrkesutövande. Då en del reparationer av maskiner och fordon kan förekomma är det meriterande om du har mekaniska kunskaper.
Anställningsform:
Visstidsanställning med möjlighet till förlängning
Sysselsättningsgrad:
Heltid 
Arbetstid och lön:
Dagtid/Lön enligt avtal 
Övrig information:
Urval sker löpande så välkommen med din ansök redan idag.

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik, Hälsingland och Östersund.