Falköpings Hyresbostäder AB är Falköpingsbornas egna bostadsbolag genom att vi ägs av Falköpings kommun. Vi har också ett dotterbolag, Fastighets AB Mösseberg, där vi förvaltar industrifastigheter.
Som kommunens största hyresvärd bidrar vi till kommunens ambition om att vara en bostadsort som erbjuder ”det goda livet”. Med våra snart 2000 lägenheter i olika storlekar belägna, inte bara i tätorten, utan också i flera av våra samhällen så bidrar vi till många alternativa boenden. Vi har såväl äldre fastigheter som helt nybyggda med 100% tillgänglighet. Det är inte bara ålder som skiljer fastigheterna åt utan standard och därmed också prisbild. Med andra ord så har vi ett lägenhetsbestånd som bör passa de flesta smaker.

Vi är idag drygt 30 anställda och vi lägger stor vikt vid att ha en god service som utgår från våra olika områden samt från vårt centralt belägna kontor.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som fastighetschef är du drivande i att leda, planera och följa upp verksamheten i relation till övergripande mål och strategier, handlingsplaner och aktiviteter. Du har övergripande ansvar för fastighetsförvaltningen vilket innefattar verksamhet, resultat, budget, personal- och arbetsmiljö. Vidare arbetar du med planering, projektering och genomförande av ny- samt ombyggnadsprojekt inom fastighetsutvecklingen. Du ansvarar också för att leda det förebyggande arbetet med drift, underhåll och planerade aktiviteter och därigenom aktivt bidra till bättre driftnetto och klimatpåverkan för fastigheterna. Det ingår också att vara kundansvarig för vissa större lokalhyresgäster. Inköp, kvalitets- och avtalsfrågor samt löpande efterlevnad av lagar och regler kopplade till befattningsområdet. Man kommer ingå i bolagets ledningsgrupp. Du är drivande i att genomföra projekt, implementera effektiva lösningar och lyfta dina medarbetare.

Vi ser gärna att du har en utbildning inom civil- eller högskoleingenjör med bygg och/eller fastighetsinriktning. Har du några års erfarenhet inom ledning, fastighetskunskap, inköp och projektledning är det också av intresse. Du har goda kunskaper i Officepaketet och kan snabbt sätta dig in i nya digitala system och nyheter inom IT-området.

Som person är du strukturerad, engagerad och affärsmedveten. Du är flexibel och brinner för att tillhandahålla en hög service mot kunder. Vidare är du prestigelös, samarbetsvillig samt trivs såväl med det operativa som det strategiska arbetet. 

Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet. Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksam på 46 orter, med över 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner.

Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.