Nord-Lock söker Fastighets- och Säkerhetschef
Beskrivning: 
I rollen som Fastighets- och Säkerhetschef säkerställer du att företaget har en säker och trygg anläggning samt att lagar, miljökrav, säkerhetsstandarder och processer är uppdaterade och följs. Dina ansvarsområden och uppgifter är bland annat att hantera brandsäkerhets- och skalskyddsfrågor. Du hanterar och säkerställer renovering, ombyggnader och utvidgning av verksamheten samt underhållsplanen för anläggningen.
Du har kontakt med olika myndigheter när det gäller miljö- och tillståndsfrågor, säkerhetsfrågor, revisioner samt leder det förebyggande miljöarbetet. Du är den lokala punkten för nödvändiga säkerhetslicenser samt säkerställer att rutiner vid risker och nödsituationer följs.
Kvalifikationer:

Utbildning inom adekvat område
Några års erfarenhet med liknande arbetsuppgifter
Stark ledarskaps- och kommunikationsförmåga
Erfarenhet av förändringsarbete, gärna i en internationell miljö
Du kan även ha erfarenhet från byggverksamhet eller kvalitetsprocesser inom teknisk bransch

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Stationeringsort är Mattmar som ligger mellan Åre och Östersund.
Om Nord-Lock:
Nord-Lock Group är världsledande inom skruvsäkringssystem. Nord-Lock-koncernen har arbetat med att säkra skruvförband sedan 1982. Nord-Lock Group är idag en välmående, stor internationell koncern med produktionsanläggningar i Sverige, Schweiz och Nordamerika. Den ständigt växande säljorganisationen har dotterbolag i Europa, USA och Asien. Dessutom har Nord-Lock ett globalt distributionsnätverk genom olika försäljningspartner och auktoriserade distributörer. Nord-Lock-koncernen är helägt av Investment AB Latour som är noterat på Stockholmsbörsen. ”Vår mission är att säkra människoliv och våra kunders investeringar genom att tillhandahålla säkra produkter för världens mest krävande applikationer. Nord-Lock Group ser fram emot att vara din partner inom optimering av skruvförband.” Läs mer på http://www.nord-lock.com/sv/  
Anställningsform:
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad:
Heltid
Arbetstid och lön:
Dagtid/Fast lön
Övrig information:
Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag.
I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik, Hälsingland och Östersund. Kornboden är en del av Onepartnergroup.
Sökord: fastighetsutveckling, inre miljö, yttre miljö, arbetsmiljö, säkerhet, fastighetsförvaltning,