Om tjänsten

Som säljare på marknadsledande Domino bearbetar du befintliga och blivande kunder som finns främst bland Norrlands tillverkande industrier med behov av lösningar för märkning, identifiering och spårbarhet. Du arbetar på distriktet Nord som har sin södra gräns vid Gävle och sedan sträcker sig norrut.  

Om verksamheten

Domino utvecklar helhetslösningar och metoder inom området industriell kodning och produktmärkning. Företaget grundades 1978 och har idag 25 dotterbolag och över 200 sälj- och servicekontor i mer än 120 länder.

Dominos märksystem används inom de flesta branscher för märkning på många olika typer av material: papper, glas, plast, metall, gummi, livsmedel med flera. Kännetecknande för Dominosystemet är hög kvalitet, flexibilitet samt att det är enkelt att installera och anpassa i produktionen. Läs mer på www.domino.se

Mer om tjänsten

Ditt ansvarsområde omfattar främst att hitta och driva nya affärer bland norra Sveriges små och stora företag. Du arbetar självständigt på distriktet under eget ansvar mot tydliga mål. Du har hjälp och stöd av resten av säljteamet som består av totalt 11 personer runt om i Sverige. Ni har också Dominos tekniska expertis – som finns i Malmö – till er hjälp för att hitta bästa lösningen för kunden.

Domino erbjuder dig ett välskött distrikt med många befintliga kunder. Du får jobba med mycket konkurrenskraftiga produkter tillsammans med engagerade kollegor. På Domino är det viktigt att man har kul på jobbet, här arbetar man med passion, affärsmässighet och humor. Du kommer att ha tjänstebil och får fortlöpande produktutbildningar.

Din profil

Du har arbetat med försäljning på fältet i 3-4 år och ser detta som ditt nästa steg i karriären. En fördel är erfarenhet av B2B och försäljning mot industri. Du har troligen viss förhandlingsvana.
Du måste ha tekniskt intresse och förståelse för att trivas på detta jobb.

Som person är du självgående, driven och en passionerad säljare. Du är nyfiken och tänker kreativt för att hitta ingångar och möjligheter.
Att du pratar och skriver en vårdad svenska är ett absolut krav.

Intresserad?

Ansökningar hanteras löpande. I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Har du frågor så vänd dig till rekryteringskonsult Andreas Lindqvist, andreas.lindqvist@onepartnergroup.se alt 073-413 06 11. Vi ser fram emot din ansökan!