Är du en student som vill tjäna lite extra pengar? Eller har du jobbar du på deltid och kan kombinera med något annat jobb? Vi söker nu lagerpersonal som kan jobba dagtid till ett företag i Växjö!

Anställningen innebär en timanställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna innebär sedvanliga lageruppgifter, främst med plocka fram inleveransen. Du kommer att läsa ordrar och sedan plocka och packa ut efter det.

För dig som har truckkort kan det också innebära truckkörning i inleveransen för att fylla på med varor.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har en annan sysselsättning på minst 50%, tex studier eller ett annat deltidsjobb. Du måste även ha fyllt 18 år och kunna jobba dagtid.

Vi ser att du är en positiv person som är serviceminded och har lätt för att ta för dig. Det är viktigt att du kan ta ansvar, är arbetsvillig och är bra på att samarbeta med dina kollegor. Då en av arbetsuppgifterna är att läsa ordrar är det ett krav att du kan läsa och skriva på svenska.

Det är meriterande om du har truckkort A1-4 och B1-4.

Ansökan
Sök redan idag då urvalet sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut!

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se