OnePartnerGroup i Östergötland söker nu extraanställda inom produktion, lager och industri. Hos oss har du en bra chans att få bygga på ditt cv och genom att visa framfötterna hos våra kunder och även bära med dig goda referenser inför framtiden. Våra konsulter beskriver oss som en trygg och schysst arbersgivare och våra engagerade konsultchefer finns nära till hands för dig.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta som konsult ute hos våra kunder och du kommer ingå i vår bemanningspool med varierande uppdrag som montering, packarbete och truckkörning.

Din profil
Du som söker ska ha en annan huvudsaklig sysselsättning eller vara studerande.

Det är meriterande om du har truckkort och industrivana.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se