Om kundföretaget:

Vi på OnePartnerGroup söker för kunds räkning medarbetare som kan jobba minst två tillfällen i veckan på postterminal och lager.

Dina arbetsuppgifter:

Vi söker nu dig som vill jobba extra dagtid minst 2 dagar per vecka på något av våra lager eller terminaluppdrag i Göteborg. Arbetstiderna är förlagt på dagtid mellan 07:00-16:00, men vi har även pass 07:00-15:30 för dig som tex behöver kombinera jobb med sport satsning. Det finns med andra ord inget helgarbete. Vi erbjuder dig ett flexibelt arbete att ha vid sidan av studier, bra lön och såklart goa kollegor!

Din profil:

Vi ställer höga krav på personligt ansvar och arbetstempo. Vi söker dig som är effektiv, har sinne för struktur och ordning och är en utpräglad lagspelare som gillar att hjälpa dina kollegor. Att distribuera post eller arbeta på lager innebär tempofyllt, ansvarsfullt och utmanande jobb. För att vara aktuell för tjänsten är det krav på följande: – Fyllt 18 år – Du ska vara student eller har en annan sysselsättning på minst 50% – God inställning och arbetsvilja – Rent belastningsregister Meriterande: Truckkort A+B Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande.