Nu söker Kornboden kandidater för extrajobb hos en av våra kunder i Örnsköldsvik! Du kommer arbeta på timmar och täcka upp för den ordinarie personalen vid exempelvis sjukdom eller semester samt vid tillfälliga arbetstoppar. 
 
Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna kan variera men kan exempelvis bestå av städning, flyttstädning, fönsterputs eller flyttservice.

 

Din profil
Vi söker dig som söker jobb vid sidan av din huvudsakliga sysselsättning, exempelvis studier, deltidsarbete eller liknande. Har du tidigare erfarenhet av städ eller flyttservice är detta meriterande.
Du som söker är utåtriktad, trevlig och ordentlig. Vidare är du ambitiös och fungerar bra i grupp. Du har god fysik då arbetet kan vara fysiskt ansträngande och vi ser att du har en naturligt hög arbetsmoral. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.
Körkort är meriterande men inget krav.
Anställningsomfattning
Deltid
Anställningsform
Visstidsanställning
Arbetstid och lön
Dagtid/Fast lön
Om oss
Kornboden i Örnsköldsvik är en del av OnePartnerGroup. OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på över 40 orter i Sverige och har en mängd engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
https://www.kornboden.se
https://www.onepartnergroup.se
Övrig information
Urval sker löpande så välkommen med din ansök redan idag, sista ansökningsdag 2018-12-28. Vid frågor om tjänsten, kontakta Carola Johansson, kontaktuppgifter nedan.