Nu söker vi dig som studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och som har intresse av en extra inkomst.

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifter och arbetstider kan variera, skifttjänstgöring kan förekomma. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av arbete inom industri. Vi ser även att du som söker gärna har körkort och tillgång till bil.

Din profil
Som person skall du vara nogrann, strukturerad och ansvarsfull. Du är initiativtagande och har lätt att lära. Vi lägger stor vikt vid att du är social och trivs med att arbeta tillsammans med andra samt att du har ett positivt förhållningsätt mot kund och arbetskamrater. Det är viktigt att du är flexibel och anpassningsbar då arbetssituationen kan variera.

Välkommen med din ansökan!