Om oss

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter

Just nu har vi behov av personer med olika typer av erfarenheter, både till industri och lager. Därav kan en extraanställning hos oss innebära olika typer av arbetsuppgifter hos flera av våra kunder. Missa inte möjligheten att bredda ditt cv med erfarenheter från olika typer av uppdrag i och runt Jönköping. Tjänsten är på deltid och dina arbetstider kommer att vara oregelbundna tider. Pluggar du? Eller jobbar du oregelbundna tider och kan ta lite extrajobb på vardagarna? Då är en extraanställning hos oss perfekt för dig.

Din profil

Som person skall du vara noggrann, strukturerad och ansvarsfull. Du är initiativtagande och har lätt att lära. Vi lägger stor vikt vid att du är social och trivs med att arbeta tillsammans med andra samt att du har ett positivt förhållningssätt mot kund och arbetskamrater. Det är viktigt att du är flexibel och anpassningsbar då arbetssituationen kan variera. Välkommen med din ansökan!

KRAV
God Svenska i tal och skrift
Annan huvudsaklig syssla på min st 50%

MERITERANDE
Truckkort A+B
Körkort och tillgång till bil
Erfarenhet av industri alt. lager

Ansökan:
Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!