Är du student eller har du någon annan huvudsaklig sysselsättning? Då har vi det perfekta jobbet för dig!

Om kundföretaget
Ramirent är ett av Sveriges största ledande leverantör av uthyrningslösningar som kombinerar de bästa maskinerna med service och kunskap som märks inom såväl byggindustri, övrig industri samt offentliga sektion och privatpersoner.

Ramirent AB ingår i den finska Ramirent koncernen, som har verksamhet i tio länder och är ett av Europas ledande företag inom maskinuthyrningsbranschen. Ramirent – More Than Machines®

Dina arbetsuppgifter
• Rengöra och kontrollera maskiner och material.
• Ta emot maskiner och material som kommer i retur från kund.
• Hjälpa till med lastning och lossning av utrustning.

Din profil
Vi söker dig som utåtriktad, serviceorienterad och alltid sätter kunden i främsta ledet. Vi ser att du är lösningsorienterad och lyhörd, där du snabbt och effektivt kan identifiera kundens behov. För att trivas i rollen bör du känna dig trygg med att arbeta självständigt och ta egna initiativ samt samarbeta och hjälpa till där det behövs. Arbetet kräver ett högt säkerhetstänk så vi ser att du är ansvarsfull och noggrann. För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha en annan huvudsaklig sysselsättning som t.ex. studier, eget företag etc.

Sista ansökningsdatum är den 11/1 men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Jakob Somehagen på telefonnummer 0733-947122.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 3000 medarbetare hittills verksamma på 47 orter. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se