Lindhe Xtend utvecklar och säljer användarvänliga och flexibla proteser och tillbehör. Vårt mål är att ge den amputerade möjligheten att leva ett fritt och rörligt liv med hög livskvalitet. Proteserna utvecklas i nära samarbete med användare under devisen ”make it possible”. Lindhe Xtend marknadsför och säljer sitt sortiment via specialiserade ortopedtekniska kliniker.

Vårt företag växer ytterligare och nu söker vi en Exportsäljare.

Dina arbetsuppgifter
Som exportsäljare hos oss kommer du ha en viktig roll i att utveckla försäljningen för Lindhe Xtend på utvalda exportmarknader med målet att öka försäljning, marknadsandelar och marginaler. Vi erbjuder dig en spännande dynamisk tjänst på ett modernt tillväxtföretag med ett driftigt team som dina kollegor.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära:

• Analysera och prospektera nya geografiska marknader och etablera ett globalt distributörsnätverk med syftet att skapa tillväxt.
• Etablera kontakt och besöka tänkbara kunder och distributörer för att sälja in och presentera Lindhe Xtend:s sortiment
• Förhandling av kommersiella villkor och utvecklande av marknadsplan tillsammans med distributör.
• Stöttning till nya och existerande distributörer med demonstrationer, teknisk expertis och marknadsföring.
• Lanseringsarbete och gemensamma kundbesök tillsammans med distributör. Föreslå lämplig strategi för respektive marknad och se till att distributören följer gemensamt beslutad strategi.
• Rigga/delta i mässor/kongresser. Skriva offerter, svara på upphandlingar och slutförhandla kontrakt.

Resor uppskattas till 100-150 dagar /år och ingår i tjänsten.

Din profil
För att du ska lyckas i tjänsten vill vi att du har tidigare erfarenhet av exportförsäljning och internationella affärer inom Med Tech/Life Science. Du besitter en hög kund/servicekänsla och har en god förhandlingsvana. Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning inom ekonomi, teknik eller internationell försäljning.

Som person är du självgående och modig. Du har förmågan att arbeta både strategiskt och operativt med försäljning internationellt och använder din taktiska och analytiska förmåga till att förstå beslutsvägar och köpprocesser i olika länder. Flytande svenska och engelska är ett krav. Ytterligare ett språk är en stor fördel.

Omfattning: Heltid. Tillsvidaretjänst. Tillträde planerat till 1 april 2019. Lön: Fast månadslön med årlig bonus på säljresultat.
Sista ansökningsdag: 2019-01-31

I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Välkommen med din ansökan! Vi tillämpar löpande urval så sök tjänsten omgående via www.onepartnergroup.se

För mer information om tjänsten: Pernilla Allhage, rekryterare 0722-16 84 00,
E-post: pernilla.allhage@onepartnergroup.se

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering och bemanning, lager och logistik, utbildning eller smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksam på 46 orter, med över 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner.

Hur kan vi hjälpa dig? Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se